Bakverk 

Citronpaj 325 kr för 8-10 bitars stor paj

Morotskaka 250 kr för 8-10 bitars kaka

Toscabrownie 250 kr för 8-10 bitars kaka

Passionsfruktspaj 325 kr för 8-10 bitars stor paj

Nedan är ett urval av bakverk. Bakverken kan variera efter säsong.

Förfrågningar gällande allergier, smaker eller större volymer maila jon@jonsbakverk.se 

Citronpaj

Mördegspaj med citroncurd och italiensk maräng.  


Passionsfruktspaj

Mördegspaj med passionsfruktcurd och färsk passionsfrukt


Toscabrownie

Brownies med mandel och nöt tosca, doppad i mörk choklad


Morotskaka

Klassisk morotskaka med frosting. Med kanel, kardemumma och ingefära. 


Praliner

8 bitars ask 149 kr 

Förfrågningar gällande allergier, större askar, smaker eller större volymer maila  jon@jonsbakverk.se

 Nedan är ett urval av praliner. Smaker och utseende kan variera efter säsong.



Citron och hasselnötspralin

Med smak av citron och en touch av hasselnöt. Skalet är gjort på Cacao Barry Zephyr 34 % vit choklad som har en kraftig mjölksmak. 

Mörk Chokladpralin

Både skal och fyllning är gjord på Cacao Barry Saint Domingue mörk choklad 70 % som har fruktiga toner.

Havtornpralin

Med smak av havtorn och vit choklad. Glutenfri. Skalet är gjort på Cacao Barry Zephyr 34 % vit choklad som har en kraftig mjölksmak. Fyllningen gjord på syrlig havtornspure och Cacao Barry Zephyr 34 % vit choklad.

Kaffe karamellpralin

Skalet är gjort på Cacao Barry Zephyr 34 % karamell choklad som har en distinkt karamellton. Fylld med en mjuk vaniljkaramell och en kaffeganache med mjölkchoklad.


Tårtor

Exotisk tårta 8-10 bitars 495 kr

Hasselnöts tårta 8-10 bitars 495 kr

Pecanpaj 8-10 bitars 325 kr

Förfrågningar om allergier eller större volymer maila jon@jonsbakverk.se

Nedan är ett urval av tårtor. Smaker och utseende kan variera efter säsong.



Exotisk tårta

Mördegsbotten med kokos, Mangokompott och mousse på kokos och grädde. Omringad med marshmallow med hint av citron. 


Hasselnötstårta

Hasselnötsbotten med hasselnötskrisp och mousse på hasselnötter och maräng. 

Pecanpaj

Mördegs skal med mandel och pecanfyllning toppad med hela pecannötter.


Choklad och apelsin

Chokladbotten med apelsinfyllning och chokladmousse.